Auto Update IP-adres door DD-WRT Router

Mogelijk gebruikt u een DD-WRT-router en wilt u uw IP-adres automatisch updaten in het Smart DNS Proxy-netwerk. Met de volgende instructies zal uw dd-wrt router uw IP-adres automatisch controleren en naar uw Smart DNS Proxy-account sturen en updaten.

We willen Khalid Chughtai bedanken voor zijn steun aan dit artikel.

Gebruik het volgende om uw ip-adres automatisch bij te werken door uw dd-wrt router:

1- Selecteer Setup > DDNS
2- Op het tabblad DDNS selecteert u aangepaste
3- Op de DYNDNS-server voegt u globalapi.net toe
4- Op de gebruikersnaam voert u "dot" in, op het wachtwoord voegt u "dot" toe
5- Op de hostnaam voegt u aa toe.bb.cc
6- Op Extra DDNS Opties toevoegen na

--dyndns_system custom@http_svr_basic_auth --dyndns_server_naam www.globalapi.net --dyndns_server_url /sdp/api/IP/update/XXXXXXXX?garbage=

*** Bovenstaande tekst moet in dezelfde regel worden ingevoerd
*** XXXXXXXXXX >> Dit is uw unieke IP Update link code die in uw Smart DNS Proxy > MyAccount > API sectie staat. Zorg ervoor dat u dit verandert met uw eigen code

7- Gebruik geen externe ip check zeg Nee
8- Force update interval ingesteld als 1.
9- Opslaan en toepassen van instellingen.
10- In DDNS status box bericht zal komen als IP bijgewerkt.

Nu uw dd-wrt router zal controleren en automatisch bijwerken van uw IP elke keer dat uw router krijgt een nieuwe IP van uw ISP minuten.