Kan DNS-serverinstellingen op Sky Hub niet wijzigen

Helaas staat Sky niet toe om de DNS-instellingen op Sky Hub te wijzigen. Sky heeft besloten om Sky Hub te vergrendelen!

U kunt de DNS-instellingen wijzigen op elk apparaat dat u van plan bent te gebruiken met Smart DNS Proxy.

Hier vindt u onze aanwijzingen voor HOE DE SMART DNS PROXY INSTELLEN.

Belangrijk
Roku heeft geen sectie met DNS-instellingen. Om Roku te kunnen gebruiken, moet u uw router instellen met Smart DNS Proxy.